Професионална програма
Loading...
magdalena70 avatar magdalena70 96 Точки

[Technical Issues] Блокиране на компютъра при инсталиране на актуализация

Здравейте, знам че не съм точно в темата, но имам проблем с лаптопа, който днес на обяд заби по време на актуализацията на windows 8.0 и до сега няма промяна...Никакви клавиши не функционират и дори след изключване и махане на батерията после пак се отваря същият екран, на който пише да не изключвам компютъра и че се извършва инсталиране на актуализация 1 от 1... Моля за помощ ако някой има идея какво да направя...

Всъщност това е първата актуализация след като си инсталирах SQL Server 2014 и не знам дали от там не идва някакъв проблем...

0
Databases Basics
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

Вариант е да намериш начин да буутнеш Уиндоуса в Safe Mode и да възстановиш системата чрез System Restore до някоя точка преди инсталацията на този ъпдейт - това в случай, че имаш включен System Restore /по подразбиране е включен, ако не си го изключила изрично/.

Ето различни варианти за буутване в сейф мод /щом ти блокира всичко и не работят клавишите, най-вероятно ще трябва да буутнеш с recovery cd или ако имаш инсталационен диск на уиндоуса/:

http://www.7tutorials.com/5-ways-boot-safe-mode-windows-8-windows-81

1
magdalena70 avatar magdalena70 96 Точки

Благодаря за отговора!...Не ми се наложи, защото току що тръгна сам. Но съм благодарна за реакцията и ще го знам за напред.

1