Софтуерно Инженерство
Loading...
DNikolov avatar DNikolov 12 Точки

Как да реализирам интерфейса IEnumerable (6-та задача от домашното, последна подточка) ?

  1. Реализирам класа по следния начин
  2. http://pastebin.com/aSYYqEeD
  3. Кои методи да добавя, за да реализирам класа и как да ги реализирам ?
  4. ModEdit: Цитирането на повече от 12-15 реда код е в нарушение на правилата на форума.
Тагове:
0
Структури от данни и алгоритми 11/07/2015 17:04:09
DJZoning avatar DJZoning 85 Точки

Можеш да дебъгнеш този код. Tой ще ти помогне да разбереш как работи yield return, които пък се използва за реализацията на GetEnumerator().

За повече инфо -> iterators

1
12/07/2015 14:02:37