QA Fundamentals - Teamwork Assignment
Привет,
Записан съм в онлайн курса QA Fundamentals. Видях, че има качено задание за отборна работа. От написаното вътре не разбрах как става определянето на групите и дали записаните онлайн могат да участват или заданието е достъпно само за студентите, записали се присъствено.
Предварително благодаря за отговорите ви.
Здравейте,
Искам да попитам за отборната задача трябва ли някъде да се запишеш ,че искаш да участваш или е задължително по принцип ? И тъй като и аз съм онлайн ,самия проект трябва да бъде на английски ли ?
Здравей,
Не е задължителна отборната работа. Ако искаш да участваш в такава ще трябва да се запишеш. Има активно записване - едно оранжево каре в сайта те подканва да го направиш :) А проектът ще трябва да е на английски, да.
Благодаря !
Здравейте,
Въпросът ми е същият, като на колегата valata, с изключението, че не знам как да участвам в отборното задание. Записах се малко със закъснение за онлайн посещение за курса (може би на 16.07 или 17.07), но от тогава до сега не съм видял това "оранжево поле/бутонче" за участие в отборна работа. Искам да се опитам колкото се може по-пълноценно да участвам в курса, макар и да съм в онлайн форма на обучение. Как мога да заявя, че искам да участвам в отборното занятие?
Здрасти,
Участието в отборния проект задължително ли е и защитата как протича - избира(т) се 1-2-ма членовен на отбора, които го защитават или всички вкупом? По стечение на обстоятелствата няма да съм в София по това време и не бих искал да съм черната овца в екипа. :)
Поздрави!