Софтуерно Инженерство
Loading...
valata avatar valata 2 Точки

QA Fundamentals - Teamwork Assignment

Привет,

Записан съм в онлайн курса QA Fundamentals. Видях, че има качено задание за отборна работа. От написаното вътре не разбрах как става определянето на групите и дали записаните онлайн могат да участват или заданието е достъпно само за студентите, записали се присъствено.

Предварително благодаря за отговорите ви.

 

Тагове:
0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

Здравейте,

Ние ще разделим отборите на произволен принцип. Онлайн участници с онлайн участници и присъствени с присъствени.

Поздрави,

Иван

0
Sveti avatar Sveti 4 Точки

Здравейте,

Искам да попитам за отборната задача трябва ли някъде да се запишеш ,че искаш да участваш или е задължително по принцип ? И тъй като и аз съм онлайн ,самия проект трябва да бъде на английски ли ?

0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

Здравей,

Не е задължителна отборната работа. Ако искаш да участваш в такава ще трябва да се запишеш. Има активно записване - едно оранжево каре в сайта те подканва да го направиш :) А проектът ще трябва да е на английски, да.

0
Sveti avatar Sveti 4 Точки

Благодаря !

0
nikolov.ivan avatar nikolov.ivan 0 Точки

Здравейте,

Въпросът ми е същият, като на колегата valata, с изключението, че не знам как да участвам в отборното задание. Записах се малко със закъснение за онлайн посещение за курса (може би на 16.07 или 17.07), но от тогава до сега не съм видял това "оранжево поле/бутонче" за участие в отборна работа. Искам да се опитам колкото се може по-пълноценно да участвам в курса, макар и да съм в онлайн форма на обучение. Как мога да заявя, че искам да участвам в отборното занятие?

 

 

 

 

0
Cocolino avatar Cocolino 36 Точки

Здрасти,

Участието в отборния проект задължително ли е и защитата как протича - избира(т) се 1-2-ма членовен на отбора, които го защитават или всички вкупом? По стечение на обстоятелствата няма да съм в София по това време и не бих искал да съм черната овца в екипа. :)

 

Поздрави!

0