Професионална програма
Loading...
rali_kali avatar rali_kali 5 Точки

Как да кандидатствам за позиция стаж към обява ?

Някой може ли да ме информира как става кандидатстването за обявените стажови позиции в сайта на СофтУни ?? Понеже видях няколко бутона - единия за прикачване на Автобиография, а другия за прикачване на Мотивационно писмо, те относно позиция за стаж ли са или Кандидатстване за университета ??

0
Работа
Karlie avatar Karlie 438 Точки

Говориш за формата за кандидатстване за работа. Единият вариант е просто да натиснеш бутона "Кандидатствай" - така фирмата знае, че се интересуваш от нея и като ти разгледа оценките и предадените домашни решава дали иска да те повика на интервю. Ако вече си минала курса по Teamwork and Personal Skills, фирмата ще получи автобиографията (не съм сигурна, но може би и мотивационното писмо), които предаваме там като домашно.

Ако не искаш фирмата да получи тях, а специална автобиография и мотивационно писмо, писани за конкретната позиция (което е по-добрия вариант), избираш файлове от формата, която споменаваш и тогава цъкваш "Кандидатствай".

Имай предвид, че цъкнеш ли на бутона, няма повече диалогови прозорци, Back  и Cancel опции, така че не забравяй да си прикачиш файловете преди това.

4
13/07/2015 23:11:58
rali_kali avatar rali_kali 5 Точки

Много ти благодаря, Karlie smiley Сега ще знам вече как да кандидатствам laugh

0
rali_kali avatar rali_kali 5 Точки

Много ти благодаря, Karlie smiley Сега ще знам вече как да кандидатствам laugh

0