[QA Fundamentals - юли 2015] Включване в отбор
Здравейте,
Записан съм за онлайн обучение към курса по QA Fundamentals. Искам да се включа в отбор по QA, но нямам възможност. Нека обясня по-подробно.
На лекциите, които изгледах, се споменава за отборна задача и работа по екипи, също така се вижда едно оранжево поле (подобно на това за Ранно записване за изпит). На това поле трябва да се кликне и след това се попълва шаблон за заявка за участие в отбор. Дотук добре, но на мен никога не ми е излизал това поле и не съм се записал за участие в отбор. Тъй като съм в онлайн форма на обучение и нямам упражнения в лаборатория (като хората с присъствена форма на обучение), за мен е важно да участвам в отбор, за да се упражнявам. Начинаещ съм и не съм наясно с нещата, за да се справя без упражнения, домашни или такъв вид отборен feedback.
Бихте ли ми обяснили как да се включа в отбор или ако имате да ми дадете линк, за да се регистрирам като желаещ? Впрочем, крайния срок за по-ниска цена за курса е 20 юли включително, нали? Благодаря предварително!
P.S: Зададох въпроса за отборната работа и на Иван Йонков в LinkedIn, но тъй като не ми е удобно да го притеснявам повече сметнах за по-удачно да потърся помощ тук. Извинявам се, ако не съм разбрал нещо и задавам глупав въпрос.
Здравей Иване,
Сърдечно ти благодаря за бързата реакция! Записах се за участие в отбора. Предполагам, че когато съставите отборите, ще ни информирате за следващите стъпки. Благодаря още веднъж, лек ден и лека работа!
Поздрави,
Иван (да, и аз съм Иван :) )
Здравейте,
Искам да попитам,тъй като видях си Екипа за отборния проект,но няма никаква информация за тях,не ми показва нито email,skype,facebook.По какъв начин да се свържа с тези хора ?
Здравей,
Ако си присъствено обучение, може да се опиташ да ги намериш в залата по време на лекция. В противен случай, ще трябва някакъв социален столк - да се опиташ по имена да ги издириш във фейсбук например. Може да пробваш с нова тема във форума, където пишеш от кой отбор си и че си търсиш съотборниците.