Софтуерно Инженерство
Loading...
dobribozhilov avatar dobribozhilov -11 Точки

Entity Framewok разкачи от базата

Самообучавам се от курса по EntityFramework.

Извинявам се за вероятно аматьорския въпрос, но Entity Framework разкачи от базата и спря да ъпдейтва. Всичко, което правиш, го пише, без да дава грешки, в класовете, но спря да ъпдейтва. Странното е, че спря да работи дори при методи, където преди това работеше, а не само при най-новия метод (при който се омазаха нещата). Пробвам да задавам State, но не оправя нищо. Изобщо не подава заявки към базата показва SQL Profiler. Имате ли идея какво става?

Рових из гугъл, всякакви обяснения, нищо не помага.

Говорим за съвсем елементарна операция - първото домашно, добавяне на ново име в базата. context.SaveChanges() не праща нищо в базата.

Тагове:
0
Databases Basics
dobribozhilov avatar dobribozhilov -11 Точки

Покайвам се за глупостта си. SQL Profiler-а не работел. Кодът си работи перфектно. Заради безкрайните "неработещи" тестове съм напълнил базата с един и същи запис десетки пъти :) Ей такива дреболии понякога толкова време лапат... :)

0
23/08/2015 17:20:05