Софтуерно Инженерство
Loading...
krastevv avatar krastevv 2 Точки

Изпит - QA

Здравейте,

Имам три въпроса относно изпита. Дали вече има дата за изпит през Септември? Можем ли да се явим за повишаване тогава, ако се явим в края на Август и не се справим с изпита на първата дата? И трябва ли предварително да заявим на коя дата ще се явим на изпит?

Тагове:
0
QA Fundamentals
Slamster7 avatar Slamster7 47 Точки

И аз имам питане - при евентуален по-нисък резултат от този за сертификат, отиването на втори изпит за повишаване със същата такса ли ще се заплаща (100 лева) или ще бъде по-малка както по редовните предмети ?

2
cvetinkka avatar cvetinkka 0 Точки

Аз също се интересувам за датата през септември (нали със сигурност ще има ?) и дали и колко ще се заплаща ако се явим и на двете дати. 

@RoYaL ще може ли да получим твоя отговор?

0
goldynne avatar goldynne 26 Точки

Доколкото си спомням в една от последните лекции RoYal беше казал, че втората дата ще е края на септември. Иначе си мисля, че не би трябвало да има такса за нея, защото все пак става дума за един и същи изпит, макар и на две дати. Също така в информацията към курса пише: "Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса." Но RoYal все пак ще потвърди дали е така. :)

0
Slamster7 avatar Slamster7 47 Точки

goldynne, благодаря за разяснението ! Малко след твоя отговор, СофтУни пуснаха мейл, където се казва, че в таксата за курса (100лева) влиза еднократно посещение на изпит, а за всеки следващ (поправката на 10-ти октомври), ще се заплаща 20 лева такса. :) 

 

0
goldynne avatar goldynne 26 Точки

Да, и аз го видях, мерси! :)

0
Atanasov_88 avatar Atanasov_88 39 Точки

Как е възможно да направят поправката месец и половина след първия изпит...

0
goldynne avatar goldynne 26 Точки

Ми това според мен е добре, да имаме време да се упражняваме. :)

0
Atanasov_88 avatar Atanasov_88 39 Точки

Колеги, успех на всички днес :) 

0