Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Аз също се интересувам за датата през септември (нали със сигурност ще има ?) и дали и колко ще се заплаща ако се явим и на двете дати.
@RoYaL ще може ли да получим твоя отговор?
Доколкото си спомням в една от последните лекции RoYal беше казал, че втората дата ще е края на септември. Иначе си мисля, че не би трябвало да има такса за нея, защото все пак става дума за един и същи изпит, макар и на две дати. Също така в информацията към курса пише: "Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса." Но RoYal все пак ще потвърди дали е така. :)
goldynne, благодаря за разяснението ! Малко след твоя отговор, СофтУни пуснаха мейл, където се казва, че в таксата за курса (100лева) влиза еднократно посещение на изпит, а за всеки следващ (поправката на 10-ти октомври), ще се заплаща 20 лева такса. :)
Да, и аз го видях, мерси! :)
Как е възможно да направят поправката месец и половина след първия изпит...
Ми това според мен е добре, да имаме време да се упражняваме. :)
Колеги, успех на всички днес :)