Loading...
rossenng avatar rossenng 1 Точки

Visual Studio 2012 на Vista

Здравейте,

Опитвам се да инсталирам VS на лаптоп с виста (не се смейте...много wink ). Вистата е Ultimate, SP2. Взех VS оттук: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=34673

След като уж се инсталира, ми излиза съобщение "Cannot find one or more components. Please reinstall the application".

Но когато кликна ОК, се появява "Setup successful! All specified components have been repaired successfully".

Рестартирам, както иска VS, след което виждам, че го има в старт-менюто, опитвам се да го стартирам, и излиза това:

surpriseИ сега вече не знам какво да правя........

Ще съм благодарен за помощ smiley

Тагове:
hackthecode avatar hackthecode 55 Точки

Visual Studio 2012 не поддържа Vista.

Supported Operating System

Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012

• Windows 7 SP1 (x86 and x64)
  • Windows 8 (x86 and x64)
  • Windows Server 2008 R2 SP1 (x64)
  • Windows Server 2012 (x64)

За Vista можеш да използваш версия 2010 която може да свалиш от тук -> Microsoft Visual Studio 2010 (32-Bit/x86)

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.