Онлайн до едно време, след това присъствено?
Здравейте колеги,
искам да попитам нещо, потърсих подобна създадена тема по въпроса, но не успях да намеря и реших да направя такава. Така се стекаха обстоятелствата, че имам възможност в началото на октомври да съм в София. По принцип съм записан под онлайн форма на обучение - Programming Basics август 2015г., а като гледам точно в началото на октомври следват темите - "Лаб" и "Подготовка за практически изпит". Реших да попитам, ако найстина така се стекат обстоятелствата и в началото на октомври съм в София, мога ли да изкарам тези две лекции присъствено? Смисъл такъв, ще има ли проблем ако даден ученик, който е записан онлайн, цъфне на лекция присъствено? Ще има ли място? Въобще ще бъда ли допуснат? Най-вече ще преча ли или да създам някакво неудобство. Иска ми се точно тези две лекции да ги изкарам именно в такава обстановка. Да попиташ, видиш, свериш, да поискаш съвет.. Едно е пред компютъра сам и за дадено нещо да пишеш по форума или да търсиш в интернет продължително време, и друго е всичко и всички покрай теб да се интересуват именно от това, от което и ти. До момента нещата може да се каже, че вървят, доста неща научих и усвоих, има и такива от който, все още си нямам и на представа, това е нормално. И именно, за това реших да попитам дали е въжмосно и уместно. След това, живот и здраве, ако се чувствам готов ще се запиша за изпита на 18 октомври и ще действам.
Другото, което исках да попитам, какво точно е "Лаб"? Смисъл какво точно представлява тази лекция? Лабораторна работа? Нещо като "Подготовката за изпит" ли е? Рових се из изминали лекции и не можах да намеря видеа, няма и домашни и се появи една въпросителна.