Професионална програма
Loading...
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Онлайн до едно време, след това присъствено?

Здравейте колеги,

искам да попитам нещо, потърсих подобна създадена тема по въпроса, но не успях да намеря и реших да направя такава. Така се стекаха обстоятелствата, че имам възможност в началото на октомври да съм в София. По принцип съм записан под онлайн форма на обучение - Programming Basics август 2015г., а като гледам точно в началото на октомври следват темите - "Лаб" и "Подготовка за практически изпит". Реших да попитам, ако найстина така се стекат обстоятелствата и в началото на октомври съм в София, мога ли да изкарам тези две лекции присъствено? Смисъл такъв, ще има ли проблем ако даден ученик, който е записан онлайн, цъфне на лекция присъствено? Ще има ли място? Въобще ще бъда ли допуснат? Най-вече ще преча ли или да създам някакво неудобство. Иска ми се точно тези две лекции да ги изкарам именно в такава обстановка. Да попиташ, видиш, свериш, да поискаш съвет.. Едно е пред компютъра сам и за дадено нещо да пишеш по форума или да търсиш в интернет продължително време, и друго е всичко и всички покрай теб да се интересуват именно от това,  от което и ти. До момента нещата може да се каже, че вървят, доста неща научих и усвоих, има и такива от който, все още си нямам и на представа, това е нормално. И именно, за това реших да попитам дали е въжмосно и уместно. След това, живот и здраве, ако се чувствам готов ще се запиша за изпита на 18 октомври и ще действам.

Другото, което исках да попитам, какво точно е "Лаб"? Смисъл какво точно представлява тази лекция? Лабораторна работа? Нещо като "Подготовката за изпит" ли е? Рових се из изминали лекции и не можах да намеря видеа, няма и домашни и се появи една въпросителна.

1
Programming Basics 05/09/2015 23:56:41
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Сам по себе си няма да пречиш. Въпросък е, че ако някой ти позволи публично в отговор на тази тема, това би означавало всеки онлайн студент да може да дойде в залата по време на лекция и тогава вече не е сигурно ще има ли място.

Концепцията за лабораторни занятия е, че не лекторът решава пред публиката дадени проблеми, а студентите решават проблеми, чията голяма част от решението е описана постъпково в условието.

7