Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Може ли да приемем, че тези задачи, които ще решаваме ще имат някакво сходство със задачите за изпита на 11.10.2015г,?
Благодаря!
Ами на изпита би трябвало да са малко по-леки, даже. Зависи от гледната точка, трудно ми е да преценя. Няма как да знам кой как възприема задачите.
За изпита: със сигурност ще има нещо да се прави по масив, нещо да се прави по двумерен масив, нещо с речник, нещо с регекс, нещо да се сортира и т.н. И понеже не може в прав текст да се каже премести елемента на ред 3-ти, колона 4-та, една позиция вдясно, условията са малко по-разчупени, така че студентът сам да се сети къде какво му трябва.
Със сигурност всичко от изпита ще е преподадено и обяснено предварително, от вас се иска да си съставите структура на задачата и да прецените кое къде да използвате.