Диплома?
До колкото разбрах не предлагате диплома, а сертификат.Как тогава да разбирам това ?
Колега какво ще правиш когато започнат да ти дават задачи които не са 100% точни, ясни или както ти си искаш?
В Софтуерната индустрия НИКОГА нямаш 100% ясно условие, затова се иска да "вкараш" малко логика.
Ако такива неща те фрустрират, чак толкова много ти препоръчвам да запишеш Право, там всичко е пунктуално :)
Отделно има FAQ секция, също така можеше да пратиш едно писмо до екипа, че са допунсали "грешка" вместо да се спами форума с излишни теми.
Мисля че задавам напълно нормален въпрос относно своето бъдеще, понеже мисля да се запиша в СофтУни от следващата година.Не знам що за човек не би попитал, когато нещо го засяга пряко и не е точно пояснено.До колкото разбирам диплома се взима при продължение на обучението в университет партньор а не от по-горе цитирания " Софтуерен университет" .Може да не съм разбрал правилно, но точно за това задавам въпроса и не мисля че отговора ти беше полезен за някого, освен може би за времето, което явно искаш да убиеш с подобни коментари :)
Написано е диплома, тъй като за отделните курсовe при взимане на изпитите с високи оценки се взимат също сертификати, а накрая човек, ако е изкарал определени изпити с над 5 взима и вече цялостен сертификат/диплома. Няма да получиш степен бакалавър/магистър или нещо от този род.
Най-важните неща, които ще вземеш от СофтУни са знанията и надъхването.
Не би попитал такъв тип човек който първо е прочел правилата на форума и е потърсил във FAQ секцията където на твоя въпрос е отговорено, да не говорим, че ако беше използвал търсачката на форума щеше да намериш поне десет такива теми.
Ако исках да се заяждам щях да ти заключа/скрия темата защото нарушава две точки от правилата на форума.
И не съм съгласен, че отговора не ми е бил полезен, когато влезеш в СофтУни и отидеш на първия си изпит ще разбереш какво съм имал предвид когато казах, че трябва да се свиква с малки недоуточнения и грешки. (даже на първото домашно)
Успех с приемния изпит.
Благодаря :)