[Technical Issue] Изпращане на домашното
Здравейте,
Днес разбрах, че не съм успял да изпратя домашното за "Примитивни типове данни и променливи". Качения .ZIP файл е бил повреден и файловете се отврят до static void Main(). Когато качвах файла с домашните, ми беше върнато съобщение, че файлът е качен. Причината може би е мобилния интернет(който ми създаваше и други подобни проблеми).
Кажете ми, моля, какво да направя? Разбирам, че не мога да кача повторно домашно, но не може ли да се направи изключение в този случай? Пазя архивата, отворих я, програмните кодове са си наред вътре.Вината не е моя, а на мобилния ми оператор.
Иначе, бих препоръчал занапред, ако може, да се разработи система, която да проверява за подобни проблеми(счупени архиви и пр) и да сигнализира навреме. Кофти е, когато се бъхтиш цяла седмица за да напишеш домашно и да се прецакат нещата заради подобен проблем.
Благодаря предварително
Поздрави
Емил
Ами ето какъв беше коментара към моето домашно:
Повечето файлове се отварят се отварят само до метода (static void Main) и няма нищо надолу. На 14та задача ти липсва енкодинга Console.OutputEncoding = System.Text.Encoding.UTF8 - SoftUni
Да, ядосах се на себе си, че не съм проверил какво е пристигнало(изтегляйки обратно домашното), но беше вече късно. Независимо от това, като изтеглих обратно файла(това стана преди малко), видях, че вътре буквално няма нищо, а не да "се отварят само до метода (static void Main)". Просто няма файлове, кодовете липсват изцяло!Наистина не мога да допусна, че причината да не ми бъде проверено домашното е толкова нелепа(мобилния интернет??)
Благодаря за успокоението, иначе :)