Изпит C#
Искам да попитам дали имa следваща дата за изпита по Advanced C#, защото в момента съм записан в онлайн форма на обучение, а същевременно уча и в друг университет. Графикът е много натоварен и няма да успея да се подготвя за изпита.
Искам да попитам дали имa следваща дата за изпита по Advanced C#, защото в момента съм записан в онлайн форма на обучение, а същевременно уча и в друг университет. Графикът е много натоварен и няма да успея да се подготвя за изпита.
В края на всеки модул има една седмица, в която е поправителна сесия за всички предмети от модула. Обикновено като наближи поправителната сесия от екипа изпращат уведомителен имейл с определените дати.
A basic нивото има ли поправителна дата за изпита по Основи на програмирането
https://softuni.bg/faq#question-29
Тук пише, че мога да се явя на датата на изпита на следващата група начинаещи, но ако няма следваща група скоро време ?
Мисля, че няма изрични поправителни изпити за Основи на програмирането - единствения възможен начин за повишаване на оценката е с някой от следващите курсове. Те са достатъчно на често.
Ами начесто са, ама май след изпита на групата ми от септември, няма да има начинаеща група чак до февруари, нещо такова дочух, но не беше сигурна информация, затова , ако някой знае, моля да сподели!
Драсни един мейл със запитване на СофтУни.