Софтуерно Инженерство
Loading...
Petya avatar Petya 2462 Точки

65% отстъпка за INDEED WE CAN за студенти на СофтУни!

Здравейте!

Пишем ви с информация за една от най-големите и интересни технически конференции – INDEED WE CAN, организирана от Майкрософт България. Тя ще се проведе на 20-21 октомври в кино Арена Младост. Специално за студентите на СофтУни, организаторите от Microsoft Bulgaria, предоставят 100 билета с отстъпка от 65%! Ако имате желание да получите и използвате такъв код, моля запишете се тук до 13 октомври включително, а ние ще ви пратим код във вторник, 14 октомври. (Може да използвате кода и след 15 октомври, но до тогава в сила е стандартна регистрация и цените са по-ниски).

Ето и повече информация за събитието:

Гостите на конференцията ще имат възможност да видят последните технологии в реална среда, а лекторите на Майкрософт ще демонстрират сценарии и проекти в три теми - INDEED WE CAN DO BUSINESS; INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE; INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE. В рамките на конференцията редица български и международно доказани експерти ще представят с практически упражнения тенденциите в облачните услуги и Windows 10.

INDEED WE CAN DO BUSINESS, тема за бизнеса.

По време на INDEED WE CAN DO BUSINESS ще си говорим за най-новите корпоративни ИТ решения, за силата на облака, който завинаги промени статуквото на бизнес комуникацията, за новите инструменти за управление и внедряване и за всички технологични тенденции, които вече са на прага на нашите офиси

INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE, тема за публичния сектор.

Какви са предизвикателствата пред публичния сектор? Как да разчитаме на бърза и безопасна продуктивност в облака? Кои са иновативните и облачните технологии, които се превърнаха в двигател на икономическия растеж по света? Международно доказаните експерти на Майкрософт ще дадат отговор на всички тези въпроси, като ще представят и най-добрите практики на държавите по света.

INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE, тема за разработчици.

По време на тaзи тема, лекторите на INDEED WE CAN ще покажат с практически демонстрации тенденциите в облачните услуги, Windows 10 и операционните системи от ново поколение. Най-запалените разработчици ще могат да се запознаят с последните технологии и иновативни проекти в реална среда.

Цени на билети преди отстъпка

Стандартна регистрация – 299 лв. (249.17 лв. без ДДС), от 16 септември до 15 октомври

Късна регистрация – 349 лв. (290.83 лв. без ДДС), от 16 до 19 октомври

Цената е на човек и включва: Посещение на всички презентации от конференцията, кафе и обяд

5
Събития
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

Конференцията е сериозна, препоръчвам.

Наков

1