Помощ с премахване на malware
Как мога да изтрия Relevan Knowledge от компютъра си. Това нещо е отвратително. Бави ми процесора страшно много и не иска да се изтрие като другите програми от Control panel -> uninstal;
Как мога да изтрия Relevan Knowledge от компютъра си. Това нещо е отвратително. Бави ми процесора страшно много и не иска да се изтрие като другите програми от Control panel -> uninstal;
Не съм го срещал, но обикновено процедирам така:
Опитай да го спреш през msconfig.
win + R -> msconfig -> startup // ако не го виждаш там
win + R -> msconfig -> services -> hide all microsoft services // спираш и рестартираш
Опитай да го деинсталираш пак
Ако това не помогне търси в regedit -> HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "RelevantKnowledge"
и промени съдържанието в RUN без да го изтриваш
Пробвай и пиши!
Лека
win + R -> msconfig -> startup - Там не го видях.
Пробвах с:
win + R -> msconfig->services-> отметка долу на hide all microsoft services и там не го видях.
Оттам по третия начин regedit но HKLM не ми излиза а излиза registry editor HKEY-CLASSES ROOT; HKEY_CURRENT_USER; HKEY_LOCAL_MACHINE; HKEY_USERS; HKEY_CURRENT_CONFIG.
Когато се пробвах първия път да го деинсталирам прес control panel -> uninstal Program при деинсталирането ме свъза с тяхния сайт и ми изписа съобщение че е деинсталирано и че трябва да рестартирам компютъра. Рестартирах погледнах в контрол панела и то пак си беше там но не се включваше като преди и не ми забиваше компютъра
Той сега не ми създава проблеми но като отворя контрол панела ми показва че е там.