Loading...
vflorova avatar vflorova 0 Точки

Въпрос за Java Syntax Homework

Имам едно много бързо въпросче. Миналата събота си изтеглих файла с домашното за Java Syntax, който се състоеше от 10 задачи. И понеже аз освен Java, уча  и разни други работи, чак днес влязох във форума, за да разгледам за примерни решения на задачата, която ми е трудно да реша (т.е. последната). Предполагам разбирате какво беше моето учудване, когато изведнъж пред мен изниква щастливото чудо, че домашното е друго. Та въпроът е: Защо така ?

Тагове:
supersane avatar supersane 234 Точки

Може би си гледал от предишния курс по Java, където домашното беше различно. Миналата седмица, когато беше лекцията и качиха домашното аз го изтеглих, реших го, и сега го изтеглих пак и си е същото, затова мисля, че най-вероятно си свалил домашна от предишния курс по Java - най-вероятно септемврийския курс.

0
vflorova avatar vflorova 0 Точки

Добре, как е възможно, при положение, че го свалих от същото място, от където го свалих и сега. И определено е било след като е минала лекцията, защото миналата седмица чак събота и неделя имах възможност да обърна внимание на курса ... Whatever ... Ако успея да напиша всички нови до довечера успея, ако не - каквото такова. Просто ми стана доста тъпичко от днешното откритие .

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.