Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
При мен тази опция не се визуализира. Трябва ли да съм качила първо аз домашно, за да мога да оценявам ? :)
За да ти се визуализира тази опция трябва да е изтекъл срока за качване на домашното. Доколкото знам не е задължително да си качвала домашно, но не съм пробвала. ;)
Напротив - ако не е качвано домашно за съответната лекция не се появява опция за оценяване на домашно.
Благодаря ви!
Да, точно така е. Аз изпуснах срока за първото домашно и дори да е изтекъл не виждам опция за оценяване.
Добре, благодаря ви много!
Значи.. до скоро оценяванее!
А до тогава - Само Светльо Пиво!
Наздраве!