Софтуерно Инженерство
Loading...
dimitarstoyanov90 avatar dimitarstoyanov90 164 Точки

Как да определяме най - добър отговор

Здравейте!

Поради факта, че има такъв критерий в профилите ни (най - добър отговор), как всъшност правим това :) Въпросът ми е по скоро технически в смисъл със светкавичката която се появява след като гласуваме за някой отговор или коментар ли става тази процедура :) Извинявам се предварително за въпроса може би късно го задавам или не съм обърнал внимание до момента :)

Имаме:

Въпроси:(брой въпроси, които сме задали), (избрани най-добри отговора)

Отговори: (Брой отговори) , (най-добри отговора)

И всъщност ние ли(става въпрос като опотребители) определяме най - добрите такива 

Ровейки се, попаднах на тема с съвети и бъгове и тем подобни разни работи относно форума та там пише, че в момента се разработват бая допълнения към форума, което по своему до някаква степен май отговаря на моя въпрос(предполагам както колегата долу е споменал тъй като е имало бутон за тази функция, в момента може би се "ремонтира" така да се каже)

 

Тагове:
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

За момента ако не се лъжа, като Best Answer могат да маркират само администраторите/модераторите, но как точно определят кой отговор да бъде най-добър не съм на 100% сигурен.

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Тъкмо щях да ти го маркна като best answer и да ти кажа, че се решава по лична преценка, като в случая даваш най-добра информация, но май се оказва, че модераторите също нямаме права за това в момента, поне нищо не се получава след кликването.

0
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6846 Точки

Ако следвате принципа на Stack Overflow, best answer трябва да може да маркира само автора на дискусията. Което смятам за доста правилен вариант.

0
kiko144 avatar kiko144 SoftUni Team 795 Точки

Разбира се че може само от автора. Важно е само него какъв отговор го удовлетворява. Модераторите може би можете на вашите теми 

0
beBoss avatar beBoss 513 Точки

Best answer-a би трябва да го маркира създателя на темата. То и това е идеята на тази функция. Някой си създава тема и той решава, кой му е помогнал най-много и му е решил проблема, тогава си марква бест отговора. А това, че админите и модовете имат тези права е заради ранг-а им.

3