Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Мерси , разгледах нещата , проверката ми е с грешната променлива. А иначе с форматирането за 2 числа беше вярно. Мерси за редакцията . Сега разбрах грешката.
Здравей,
не мисля че закръгленто ти беше правилно, защото ако имаш число с една цифра след запетаята, ще принтираш само него.
Пример:
Oooooo колега, пак си прав. Вярно че това връщаше знак само ако има.На лекциите се сетих че го ползвахме за закръгляне ама най-добре си е с F2 изрично. Малее :))) благодаря отново.
А защо умножаваш по 1.74 ?
при мен има интересна ситуация
(987 * 8.99) * 1.74 = 15439.2462 вместо 15261.7836
интерсно ми е от какво е щото пробвах с Decimal, с калкулатора на компа и на телефона все същото
например дори този код дава 15439,2462 като output
дори ако закръгля няма да се превръща в 15261...