Loading...
revan6999 avatar revan6999 0 Точки

По колко домашни да оценяваме на седмица?

Здравейте, тази седмица за първи път имаме възможност да оценяваме домашни и исках да попитам колко на брой трябва да са те. На лекциите разбрах, че всеки може да оцени до 3 домашни на колеги, но след като го направих системата ми позволява да продължа с още. Кога да спра?

Тагове:
0
Programming Basics
aanguelov avatar aanguelov 219 Точки

Здравей, за да получиш бонуса от оценяването на домашните, трябва да оцениш минимум три домашни, и тези оценявания да бъдат определени като коректни и полезни от колегата на когото е домашното.

1
inktech.n.kikov avatar inktech.n.kikov 42 Точки

Аз лично оценявам по три като ги проверявам и ако има грешки пиша къде са и как биха могли да се оправят :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.