[Изпит] Подоготвка за изпит - ООП
Здравейте,
Остават по-малко от две седмици до изпита а в момента не съм уверен, че мога да го реша, да не говоря за 6 часа. Решавам домашни, бях на всички Лаб-ове без един до сега. Гледам как решават примерни изпити. Все още само изпит не съм решавал. Да оставям ли всичко друго и започвам само изпити да решавам? Някакви съвети?
12 цели изпита? Колко точки изкара?
Работата е там, че и работя и няма да имам време всичко да правя, затова трябва да си разпределя времето по възможно най-добрия начин. Мисля да пропусна оставащите лекции и да решавам примерни изпити вкъщи. Доколкото разбрах, преди изпита е бил няколко задачи, сега е само една. Така ли е?
390/400 :D. И на мен ми бяха тегави задачите, ама след третия-четвъртия решен изпит ми олекнаха и започнах да решавам изпитите по-бързо. Има около 8 изпита в judge по ООП, до датата на изпита е добре да решиш максимално много от тях, колкото и да се затрудняваш, ще видиш след втория-третия как се подобряват нещата. Всичко е възможно с достатъчно решаване, това му е майката тук. :D
Това ще правя значи. Днес няма да се празнува тогава.
АААА, изпитът нали е на 20? :Д Защо да остава по-малко от седмица?
И аз иначе не се чувствам подготвена, но днес ще обърна внимание на задачата за подготовка от вчера. :)
Грешка, имах предвид две седмици. :D
Има доста видеа, които показват как се решават стари изпити, но, разбира се, всички са със скелет. Вчера казаха, че задачата за нашия изпит повече приличала на първа задача от старите изпити, може да гледаш тях и да махаш скелета. На мен лично пък ми е по-удобно със скелет, в смисъл, знам, че ориентирането в чужд код е доста сложно, но всеки си има предпочитания.Това, което разбрах, е че задачата ни ще бъде максимално абстрактно зададена, за да може всеки да си направи каквото му е на ума и да има свобода,, а освен това да се доближава до проект, който биха ти възложижи в реална среда - на работа, например. Та така. Ако изкаш виж първо решението на Данчо(гост лектора от вчера). Гледам, че са качили линк към клипа, но очевидно още е в процес на качване. Предполагам, че скоро ще го има.
Мен сигурно би ме забавил доста скелета, затова по-добре, че няма да го има. И да, ще гледам доста решения.