Професионална програма
Loading...
zdravkogospodinov avatar zdravkogospodinov 2 Точки

Постояннна смяна на крайна дата за изпращане на домашни

Здравейте !

Искам да попитам защо през няколко дни се променят датите за изпращане на домашните в курса. Забелязал съм, че примерно до 12-ти, 13-ти декември, датите за оставащите домашни бяха последователни през приблизително 2-3 дни, а днес на 15,12,15г има около 5-6 лекции с домашни с предстояща дата за изпращане до 17,12,15г включително. Дори ми показва за пропуснато домашно, че пак мога да го кача.

Ще продължава ли така да се сменят крайните дати, 

 

Приятен ден :)

Тагове:
2
Web Fundamentals - HTML5
achebg avatar achebg Trainer 387 Точки

Здравейте,

Този курс се води паралелно и като част от вътрешната програма на СофтУни. Там дадохме възможност на наши студенти да се запишат за обучение дори и след старта на първия курс от модул Front-End - Web Fundamentals.

Крайният срок за записване беше вчера (14.12.2015). Искахме да дадем възможност на хората, които се записаха по-късно да се възползват от възможността да качат домашни за курса. Затова удължихме срока на домашните за нашите студенти. Не искахме да има различни срокове за тях и за хората, които са записали отворения курс и затова уеднаквихме сроковете.

Като цяло това е положително за вас, защото имате повече време за качване на домашно. От друга страна разибрам притеснението с промяната на сроковете. Това е последната промяна и сроковете ще останат както са в момента до края на курса.

Усмихнат ден!

6
15/12/2015 13:32:57