Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
0.10.3
2015
Изтеглил си Visual Studio Code, а не Visual Studio Community 2015 ;)
https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-community-vs.aspx
Извинявам се, за глупоста си да сваля друго :D Следващия проблем :D
С Win7 съм и ми дава за по стара версия, пробвам с 2013 пак същото, може ли да е друга причината ?
Аз съм с Уин7 и инсталирах безпроблемно VS2015, така че проблема е друг. Какво значи, че ти "дава за по стара версия"?
Windows 7 поддържа VS2015, но трябва да имаш инсталиран сървис пак, иначе ще ти каже, че не се поддържа.
Актуализирах си 7мицата със service pack , опитах няколко инсталации по 1/2 часа на VS 2015 неуспешно пробвам и с 2013 пак същия проблем. Пише ми инсталацията е успешна след натискане на launch ми отваря интернет страницата за feedback. При търсене в приложението в старт менюто не ми открива нищо. Гледах един видео урок в youtube за инсталцията, влязох в program files и от там common7>IDE>ds.. файла ми казва че имам липси на един или няколко компонента...
Привет и аз не успях да инсталирам нито 2013, нито 2015, като и аз съм с Win 7
Имах подобен проблем. Изтеглих версия Microsoft Visual Studio 2010.(Други не ми позволяваше да изтегля)
Странно, опитахте ли да инсталирате най-новия DirectX или пък SDK преди инсталацията на VS?
Благодаря на всички, които коментираха и помогнаха! Преинсталирах Windows-а на 8.1 и се инсталира без проблемно, дори по бързо от опитите за инсталация на 7мицата :)
Браво, че вече имаш възможността да използваш Вижуал Студио. Жалко, че не разбрахме защо се получава този проблем, който явно е редовен.
Изтеглил си Visual Studio Code, а не Visual Studio Community 2015 ;)
VS ако не ме лъже паметта искаше Service pack 1 за Win 7.