Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
мерси, сега стана, но ми даде някаква грешка май:
Run-ни си проекта през visual studio compile-ни проекта и като го ръннеш, тея файлове ще се генерират пак, не съм запознат с проблема ти, но ти казва, че нямаш .NetFramework 4.5.2 пробвай да го repair-неш или го инсталлни на ново.
Другия или същия проблем не знам кое от двете е че ми дава уж всичко ми е както трябва, а ми дава грешен резултат:
Expected output:
Your output:
което на мен ми изглежда 1:1 и пак ми дава, че output-a ми е грешен...
Това с warning-ите при компилация може да го игнорираш; щом ти дава изход всичко е ок.
Когато го изпратиш към Judge- и като ти каже колко точки имаш от дясно цъкни на Details, като ти се отвори прозореца, има expected output и от дясно твоя output сравни ги, предполагам, че някъде се разминава, очаквания output с твоя, не съм довършил задачата и не мога да ти помогна.
В твоя аутпут след тези два реда:
имаш още един празен.
може ли някой да ми подскаже как мога да го направя като е в рекурсия?
Ами мен стрингбилдъра ми изглежда ОК. Да не би после да го принтираш с Console.WriteLine(), който слага нов ред след края на текста?
https://www.diffchecker.com/q8fulnew
Здрасти Митко, може би си добавил някой ненужен спейс след надписите и затова не ти го признава judge-a
На мен ми дава същия проблем. Ако си успял да го преодолееш, би ли споделил?
Това не са warning-и, за които трябва да се притеснявате. Появяват се откакто в Judge се поддържа C# 6.
Това, за което трябва да следите, са грешки, които не позволяват програмата ви да се компилира изобщо, или предупреждения, които произлизат от сорс кода. Например скриване на наследени членове чрез деклариране на нови такива в клас наследник вместо овъррайдване (което чупи поломорфизма и обикновено води до грешки в отговорите).
Royal, като видях твоето решение и се отказах да мъча на Данчо решението да го подкарам. Данчо е мн добър спор няма ама не качва решенията си в judge системата. Е, верно някой ще каже, че не ги е качил, защото промени условието на задачата в движение, и това е така... мерси на всички за отговорите! бяха ми полезни и успех на изпита!
Имаш един излишен празен ред след Draganka Stoichova (127.40) това е разликата в двата аутпута.
Ползвай сайт като този - https://www.diffchecker.com/ - например за сверяване на аутпутите.