Отворен курс Python3 - домашни и оценяване
Здравейте,
Бихте ли разяснили как стой въпроса с домашните и оценяването (трябва ли да се качват домашни, как се формират крайните оценки) ?
Благодаря предварително за отговора :)
Здравейте,
Бихте ли разяснили как стой въпроса с домашните и оценяването (трябва ли да се качват домашни, как се формират крайните оценки) ?
Благодаря предварително за отговора :)
Ще излезне ли официална информация по въпроса?
Така и не мога да разбера ще има ли домашни? Ако да кои са задачите и къде трябва да ги пращаме?
Ако се качват на ТАКОВАТА има ли краен срок? Ако се надграждат с течение на времето най - накрая ли ще се оценяват и въобще кой ще ги оценява?
В същия ред на мисли изпита какво ще представлява и какъв процент от оценката ще бъде, ако няма оценки от домашните би трябвало да бъде 100%.
Благодаря предварително за отделеното време!
И на мен не ми е ясно, но срок има /14/01/2016 00:00:00/. Влез в системата, там където са ликовете към видеата.
Може ли някой да каже коя е задачата/те за домашно. "Инициали" или ...?
Домашни няма и няма да има, както и няма да се оценяват, нямат и принос към оценката. Може да решавате задачите от таковата, но те са си упражнения от часа. Ако някой има въпроси по задачите най-добре да се пише тук във форума и да си помагаме взаимно.
Защо на лекцията от 05.01.2016 "Основи на Python: инсталация, синтаксис, базови езикови конструкции" имам червен надпис "Нямате изпратено домашно", както и крайна дата "14/01/2016 00:00:00" ?
@gavril прочети коментара ми над твоя и ще разбереш, че няма смисъл.
Да, оценката от изпита ще бъде 100%
Има домашни, които се качват в softuni.bg, но те не влияят на оценката.
Задачата за текущото домашно можете да видите като кликнете на линка, които е даден като ресурс към лекцията за "Основи на Python: инсталация, синтаксис, базови езикови конструкции".
Линк към задачата
Toва 100% официално ли е? Пак има линк за домашно със срок днес...
Като изгледаш лекцията от 19ти януари ще ти стане ясно. Накратко това, че не си изпратил домашното си в системата на Софтуни няма да ти се отрази на крайната оценка за курса.
Отлично. Тенкс.