триъгълник от звездички
Здравейте,
опитах се да персъздам част от коледната елхичка от пърата лекция, с цел да направя триъгълника от звездички, нещо обаче бъркам и ми ги подрежда надолу в един ред:
{
int n = 5;
for (int i = 1; i <= n; i++)
{
var astrix = i;
for (int j = 0; j < astrix; j++)
{
Console.WriteLine("*");
}
Console.WriteLine("I");
}
Къде бъркам?
namespace stars_beter
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
{
int n = 10;
for (int i = 0; i <= n; i++)
{
string asterisks = new string('*', i);
string spaces = new string(' ', n - i);
Console.Write(asterisks);
Console.WriteLine(spaces);
}
}
}
}
}
И ми го прие но в последствие пробвах и без Space и пак се получи като на Alexandur_C
Благодаря на всички!
Здравейте,колеги
Някой знае ли къде и как се качват домашните и дали се качват още от самото начало на Основи на Програмирането или на по-късен етап?
Поздрави !
Stoyan05, домашните се качват на страницата на твоя курс след преподаването на определената лекция, като там е упоменато и какъв е срокът за предаване на домашното.Виж какво пише в "Често задавани въпроси": "В общия случай предаването на домашни става активно след като мине дадената лекция от курса. Често обаче администраторите на курса активират тази възможност и предварително.
Ако темата не е минала, но имаш желание да качиш работата си предварително, свържи се с екипа на университета или с лекторите на курса и ги помоли да активират тази възможност, или пък просто изчакай да бъде активирано предаването на домашни." Поздрави ;)
Работата е там,че темата е минала,а не ми е активна опцията за качване.
Днес е последния срок !
Поздрави !
На коя лекция си? След първата лекция няма домашно за предаване. Първото домашно е след лекцията "Математика за програмисти" Ако и това не е - пиши на softuni.