[Java Web Development] Дати за финален изпит и презентация на проект
Здравейте отново от мен,
Отново въпрос към организаторите и лектора на курса - има ли някаква малка възможност датите за финалния тест и презентацията на проекта да се слеят в една? Знам, че след като е организирано по този начин е трудно или невъзможно реорганизирането, но тъй като съм онлайн участник, а съм далеч от София, идването два пъти би ми представлявал финансов проблем. Просто такава възможност би облекчила всички, които евентуално имат подобен проблем.
Отново благодаря предварително за отзива!
Благодаря за времето и усилията които ще положиш! :)
Здравейте, Деян,
записан съм за Java Web Development, срока на задавене на домашните беше 28.01.2016 до 23.59ч, снощи се опитах да кача към 17ч, ъплоуднах файла и ми даде грешка, че срока ми е изтетъл. Моля пуснете още 1 ден за да мога да кача домашното, което доста бързах да го напиша навреме. Нямам ваш имейл, затова ми пиша тук!
Аз мисля, че има грешка в системата защото пише 28/01/2016 00:00:00 а реално крайния срок беше 27/01/2016 23:59:59. По тази причина доста хора не са успели да си предадат домашните. Който види 28 моментално знае, че е до края на деня, което в случая не беше така. И аз щях да изгоря но се усетих на време...
Едит: както и за следващото домашно ако частът е "00:00:00" крайният срок ще е предния ден до 23:59:00
Здравей,
по темата с изпита и презентациите:
1. Изпита ще бъде само на място
2. Презентацията на проекта може да бъде on-line, но е препоръчително на място.
Здравей,
по темата с домашното съм отговорил в друга тема:
https://softuni.bg/forum/8135/java-web-development
Това е от другата темата:
deyan.zhekov 25 Точки
Здравей,
крайният срок за предаване на домашните нарочно е в този формат - надявам се да се поучиш/те от грешката нещата да се оставят за последният момент
Окей, благодаря за инфото! :) Явно ще се ходи.