Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
В тестовете от предишните изпити първите задачаи са много подобни на тези.
Еми аз почти ги изреших :D и затова питам
:)) Едва ли си запомнил всички задачаи. Ще ти предложа да изтриеш решенията и да ги почнеш пак. ;)
Към момента в официалното хранилище има 34 приемни изпита за СофтУни: http://svn.softuni.org/admin/svn/csharp-basics/Exams (user:
student
, pass:student
). Всичките ли си ги изрешил? Това са 170 задачи - работа за 2-3 седмици, ако си доста добър и за много месеци, ако не си чак толкова.Наков
За още упражнение освен тези на лекции и в джъда - в книгата на Наков има доста.
Не съм ги изрешил .Аз решавам само първите задачи.Аз се оправих извинявам се за глупавият ми въпрос