Проблемно стартиране на Visual Studio
Здравейте! След неколкократно преинсталиране на VS 2015, добавяне на липсващи компоненти, които програмата изискваше и т.н., все още не мога да се справя със следния проблем, за който ще прикача и снимков материал - всичко с инсталацията е наред, но след като стартирам програмата и искам да започна нов проект /New Project/, за да пиша код, ми изписва следното:
Търсих отговор на проблема ми, прочетох и другите теми във форума, но отговор точно на моя проблем не намерих. Благодаря предварително на всички, които ще се включат по темата.
За да не отварям нова тема, ще пусна тук и моят проблем. При мен инсталацията мина нормално, преди 20-на дни, днес майкрософт ме уведомява, че трайъл лицензът ми се изчерпва, бил 30 дни, да взема мерки. Уж комюнити бил безплатен.
http://prikachi.com/images.php?images/425/8651425P.jpg
Ако нямаш майкрософтски акаунт си направи такъв и се логни във VS - горе вдясно бутона Sign in. Безплатна си е къмюнити версията, просто изисква регистрация и логване. Това е :)
Благодаря!
VS сега не реве :). Имам инсталиран VS 2013 professional, той обаче нещо се повреди в частта на конзолните приложения и затова инсталирах 2015. Мислех, че това е проблемът, хваща по-ниската версия и затова иска вероятно плащане.