Професионална програма
Loading...
a_rusenov avatar a_rusenov 1103 Точки

[Info] Изместена лекция от 3-ти за 9-ти март

Здравейте,

Ще използвам темата да обявя няколко неща:

  • Напомням от по-рано, че лекцията в идния четвъртък (3-ти март) се отлага. Затова компенсираме следващата седмица и ще имаме лекция и на 9-ти март, сряда. За по-подробно вижте графика на курса.
  • По молба на колеги удължихме срока за предаване на домашно за Стекове и опашки до 2 март (заради предстоящия изпит по Advanced C#).

Също така искам да обърна внимание, че в час (ако остане време) решаваме задачи от предходните домашни (днес по-рано качих видео на задачата Labyrinth). Ако нещо е останало неясно или има някоя по-интересна задача, пишете, за да знаем. :)

 

 

9
Структури от данни и алгоритми 26/02/2016 22:22:09
aleksandar_o_tolsuzov avatar aleksandar_o_tolsuzov 3 Точки

Привет, 
само на мен ли ми се струва, че няма нужда от "отработване" лекцията от 3-ти март? Мисля така, понеже по програма лекцията за Trees and Tree-Like Structures е предвидена за 1 март, а всъщност ние вече я взехме. Избързването идва от факта, че на първата лекция взехме и Data Structures, Algorithms and Complexity, което по програма е предидена за втората лекция.
Разбира се нямам против да имаме лекции и на 7-ми, 8-ми и 9-ти март, просто ми направи впечатление разминаването в програмата.

Поздрави, 
Сашо

2
a_rusenov avatar a_rusenov 1103 Точки

Грешката е наша - в страницата на курса Сложност на структурите се води на 18 февруари (вместо 16). Оттам всяка тема е изместена напред и така се получава разминаването. Също този път темата за Advanced Tree Structures ще я вземем на две, понеже е много материал за наведнъж. В крайна сметка оправихме графика и вече е еднакъв и на двете места. Ще имаме лекция на 9-ти. :) 

0
29/02/2016 13:30:17