Професионална програма
Loading...
r_petrov avatar r_petrov 14 Точки

Изисква се удостоверяване на самоличността при Post операция от Postman

Здравейте, имам следният въпрос: от известно време се опитвам да извърша POST операция от Postman към Kinvey, за да създам нов запис към вече създадена колекция там. Правя същото, като във видеото за Baas. В момента, в който натисна бутона Send, ми изважда съобщение, че се изисква удостоверяване на самоличността със съответните полета за потребителско име и парола. След въведох потребителското си име и парола от регистрацията ми в Kinvey, ми извади същия прозорец (все едно съм въвел грешни данни). Пробвах и с имейл и парола и дори и с APP ID и APP SECRET (което няма и особено много смисъл). Във всеки един от случаите не приема въведените от мен име и парола и не ми позволява да продължа напред и да осъществя Post заявката. 

Вече си направих Basic Auth. Освен това, когато пробвах с GET операция, се изпълнява, без да ми излиза този прозорец.

Моля, ако някой има представа на какво се дължи това и какво е нужно да направя, да ми пише!

Благодаря предварително!

Тагове:
1
JavaScript Applications
malkstor avatar malkstor 348 Точки

Здравей колега,

Логнал ли си се с валидно потребителско име преди това? Ако да, ползваш ли токен, който е съставен от въпросното потребителско име и паролата му (не appId / appSecret) ? Потребителското име, с което се логваш на сайта на Kinvey няма отношение към заявките, там ползваш за логване appId / appSecret, и след като си вече логнат - Username / Pass на някой от създадените потребители в users, за да достъпиш данните.

1
05/03/2016 13:27:43
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Дефакто ако си логнал {"username":"Pesho","password":"1234"} в ауторизацията трябва да се логнеш с това име и парола. :)

1
r_petrov avatar r_petrov 14 Точки

Вече разбрах как става! Благодаря ви за помощта :)

0