Изисква се удостоверяване на самоличността при Post операция от Postman
Здравейте, имам следният въпрос: от известно време се опитвам да извърша POST операция от Postman към Kinvey, за да създам нов запис към вече създадена колекция там. Правя същото, като във видеото за Baas. В момента, в който натисна бутона Send, ми изважда съобщение, че се изисква удостоверяване на самоличността със съответните полета за потребителско име и парола. След въведох потребителското си име и парола от регистрацията ми в Kinvey, ми извади същия прозорец (все едно съм въвел грешни данни). Пробвах и с имейл и парола и дори и с APP ID и APP SECRET (което няма и особено много смисъл). Във всеки един от случаите не приема въведените от мен име и парола и не ми позволява да продължа напред и да осъществя Post заявката.
Вече си направих Basic Auth. Освен това, когато пробвах с GET операция, се изпълнява, без да ми излиза този прозорец.
Моля, ако някой има представа на какво се дължи това и какво е нужно да направя, да ми пише!
Благодаря предварително!
Дефакто ако си логнал {"username":"Pesho","password":"1234"} в ауторизацията трябва да се логнеш с това име и парола. :)
Вече разбрах как става! Благодаря ви за помощта :)