[Exam] Advanced JS - 21 Февруари 2016 - решения, впечатления, резултати
Както винаги аз съм най-нетърпелива и поствам първа впечатленията си от изпита.
Този път за разлика от последните ми 3-4 явявания на изпит, съм доволна. По принцип си го обичам ООП.
Условието беше написано подробно и ясно, като за такива разсеяни, като мен :) Видя ми се и по-лесен от предишния изпит от 27.Март.2015.
Това ми е решението- включително написах и допълнителната задача за бонус точките.
Напавих copy-paste на един изпит решен от Наков-Estates. Валидациите ги копирах също от там, но с малки поправки и добавки, да ми вършат работа за конкретния изпит. Валидациите съм ги сложила в extensions.js, дано не съм сбъркала. Ето от къде преписвах:
https://github.com/EBojilova/JavaScriptAdvanced/blob/master/Demos-Homeworks-Exams/Exams/Estates/Estates-Solution-In-Class/Estates.js
Най-често натисках клавишите Ctrl+R :)
Това, което единствено не направих, е проверката за абстрактния клас. Хвърляше ми грешка и просто я закоментирах. Нея трябва да я оправя, но накрая вече виждах замрежено и реших, да си ходя :)
Решението е във вида в който съм го предала на изпита. Всякакви мнения са добре дошли.
Резултатите ще излязат тази седмица :)
Оценките пуснати ли са в системата, понеже на мен нищо не ми изкарва още?
Спокойно нема ;D
То още малко следващия изпит ще дойде ние от този нямаме оценки :D
Преди поправките ще излезнат ...спокойно...
Заа не знам кой път се казва дата ( ден ) в който ще излязат резултатите и не се спазва..
Като ще казват дата поне да я спазват - на мен ми прави отвратително впечатление всеки път това несериозно отношение.Ако пък не са толкова сигурни изобщо по-добре нищо да не казват.
И преди съм писал тема специално по тазо въпрос... Мисля, че е редно да си зададат дата до която ще излезнат резултатите(било то 2 седмици или 3 или колкото и да е) и на самия изпит или веднага след изпита да ни бъде казано... А не тука всеки ден по 100 пъти да проверяваме и да седим и да не знаем какво се случва...
Да но според Софтуни е редно само те да поставят срокове,които не могат да се променят и успорват.Затова са уни...Всеизвестна практика е,че университети в България си правят каквото искат и ние студентите може само да си мълчим и изпълняваме,а на който не му изнася се казва има още много подобни институции,като не ви харесва се махате,а в Софтуни искат от нас решения на проблемите им....
Точно поради тази и ред други причини се записах да уча в СофтУни... Беше ми втръснало от некоректно отношение и липсата на каквито и да е знания които да ми дава университета(все пак си продължавам и висшето паралелно... дипломата е нужна)...
Ама напоследък... Резултатите никога не излизат навреме. Изпитите си решават и си правят разни експерименти. Например не мога да разбера, защо от 2-3 добри 0-леви теста сега дават макс 1 който почти нищо не покрива да не говорим и за случаи които минава и ти дава 0 точки.. Добре тоя нулев тест не е ли да покрие по-основните неща и ако си объркал да разбереш къде и да си го оправиш... Така нито знаеш какво се случва нито нищо... Баси аз не съм детектив, за да оправя 1 бъг трябва да знам от къде идва...
А да не говорим и за изпита по Java Basics....