Софтуерно Инженерство
Loading...
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

"За Бога, братя, оценявайте!!!"

По - младите от вас сигурно не помнят крилатата фраза на Димитър Попов, бивш премиер-министър на България. Но това в случая няма никакво значение.

След активирането на оценяването, моята реакция беше "Абе, тези от SofUni защо се скатават ами карат нас лаиците да си проверяваме домашните", но в крайна сметка правилата са си правила и реших да дам своя принос към обучението и да оценя 3 домашни щом така се препоръчва от трейнарите. При проверяването открих, че виждам нови решения на задачите и трупам "арсенал" от готови решения за проблеми, които ги няма във форума, и които може да възникват и в бъдеще, а може и на изпита. Така, че особено за нас начинаещите е много полезно да проверяваме решените задачи. 

Втози ред на мисли реших да споделя моето "откритие" за да се намали броя на скиптиците, какъвто бях и аз в началото :D.

3
Общи приказки
RosenIliev avatar RosenIliev 88 Точки

Няма как някой друг да ги провери , защото можеш да сметнеш сам : 7 домашни по кажи речи 16 задачи всяка на кажи речи 3000 човека , 7*16*3000 ; мен не ме бива с математиката , но не знам кой би могъл да го направи това , и ЗАЩО :D Определено решението сами да си ги проверяваме е много по-добрия вариант , макар и не перфектен , но за тези които се хванат със задачата сериозно - струва си . Виждат се нови решения , помагаш на някой ако е сбъркал , а и не малко пъти се помага на теб самия или ти се дава алтернативно , по-добро решение от някой по вещ ^ ^ 

1