Професионална програма
Loading...
SvetlaTodorova avatar SvetlaTodorova 5 Точки

Кода от курса

Здравейте, имам затруднение с курса. При демотата било то от лекциите или домашни се показват някакви неща. Все се бърза и се показва в голяма част от случаите с уточнение, че не е добре да се правят така. След това пак се преизползват неща, които не е добре да са така.... И в крайна сметка, не ми е ясно как е добре да се направят. И някак и да знаеш 10 начина по-които не е добре да се направи нещо не е същото като един, по който е добре. Няма ли начин да се покажат в крайна сметка домашните по един по завършен и "добър" начин, че да видим що за животно е и това добре направения код.

Тагове:
5
Java Web Development
deyan.zhekov avatar deyan.zhekov 159 Точки

Здравей,

радвам се, че повдигаш темата. Наистина не е много добре като някои неща остават незавършени или не добре направени за сметка на показването на малко повече от нещата, които се има за цел да се научат. Още в следващата лекция ще опитам да отделя малко повече време на това как да се направят нещата по-добре и от гледна точка на организацията на файловете и кода, а не само на функционалността.

Основно обаче, това ще се случи по време на workshop-а на 31-ви, чиято цел има не просто да направи обзор на всичко учено до тук, но и да демонстрирам една пълна функционалност, която да е и добре завършена.

За евентуални следващи издания на курса определено е нещо, върху което ще се наблегне повече.

1