въпрос относно качването на джава домашни
Здравейте, току що си качих доашната от първата лекция, както беше казано само джава файловете от source папката. После реших да пробвам дали всичко е наред като разхивирах програмките и като ги включих ми изписа "Project SDk is not defind". И ми дава опция да Set up SDK. Въпроса ми е дали това е проблем за този който ще го проверява защото може да сме с различни SDK-та.
точно но може би зависи на какво сдка са писани. Ако кача на ново домашна тя заменя ли старата изпратена?
Да, заменя се.
благодаря сега остава въпроса със СДК-тата
За да ги компилираш и да си ги пуснеш, трябва да импортнеш .classpath или .project файла в архива, да наместиш пътя до JDK и всичко си работи, просто демото е правено на Eclipse, а не на Intelij. (приемам, че и ти си с Intelij)
Колкото до автора на темата - най - добре е да си архивираш цялата папка с домашното, или по точно .idea, src папките и .iml файла (out папката не е необходима, понеже когато пуснеш някоя от задачите тя ще се създаде сама). Ако проверяващият е с Intelij, той ще си го пусне направо от .iml-то. ( за теб също приемам, че си с Intelij)