Data Structures Exam March 2016
Здравейте,
Въпрос към организаторите на курса - тъй като не съм сигурен дали на 27-ми март ще съм тук - предвижда ли се поправка скоро след изпита на 27 март?
Поздрави
Здравейте,
Въпрос към организаторите на курса - тъй като не съм сигурен дали на 27-ми март ще съм тук - предвижда ли се поправка скоро след изпита на 27 март?
Поздрави
Поправки по Структури от данни и Алгоритми се предвиждат едва след изпита по Алгоритми. Точните дати ще обявим няколко седмици преди това.
Edit: Поправката по Структури от данни е на 22 май, а по Алгоритми на 29 май.
Поне като месец известни ли са? Може би май/юни би бил удобен след поправителната на фундаменталс.
Втори въпрос: това са отделни дати, а не следващата инстанция на курса, или? Хубаво би било да е така. В смисъл, че курсът по същество е притурка към фундаменталс.
А таксата за поправителния изпит плаща ли се отново? Защото и аз нямах възможност да присъствам в неделя.
Ако си платил таксата миналия път, но не си се явил - 0. Ако се явяваш повторнo - 20лв.
Ъпдейтнах поста по-горе с точните дати на поправките.
Колеги, датата за поправката по Алгоритми се измества на 5 юни, заради СофтУни Хакатона, който е планиран уикенда. За структурите датата не се променя.
Аз посещавах курса по Алгоритми миналата година, но не успях да присъствам на изпита, ще мога ли и аз да отида на поправката без да плащам отново?
Здрасти, ако си платила за изпита миналия път, сега би трябвало да платиш 20 лв за поправка. Поне при мен със структурите беше нещо подобно.