Какво представлява Tech module?
Какво включва този модул?
Какво включва този модул?
Здравей, Tech Module-a е всъщност Ориентационното ниво, от новата програма, което включва четири едномесечни курса и има за цел да ни насочи към професията, която искаме да специализираме.
Накрая на целия модул ще имаме изпит, на платформата, която най-много ни харесва.
Аз разбрах, че няма изпит накрая. Как е всъщност?
И аз разбрах, че няма да има изпит, а само отборен проект, за всеки един курс.
Аз пък разбрах, че след всяка част(php,java...)ще имаме екипен проект(без изпит) и накрая след 4те части ще имаме изпит.
Точно така както каза колегата @ViPeRsA.
Всеки курс ще имаме само отборен проект, а накрая на модула ще имаме 1 изпит на технологията която сме си избрали. При официалното обявяване на промените Наков даде тези разяснения.
Но,не е задължителен,нали така?Аз от септември съм записана fundamentals ,където почти изцяло се е учило c#,така че сега също бих избрала като професия c#.Това означава ли,че ако избера c# пак ще уча нещата ,които до сега във фундаменталс нивото?
Tech модула не е задължителен. Щом си избрала C#, възможностите са 2 - или записваш Tech модула и след него продължаваш с DB Fundamentals или записваш отново C# Fundamentals, за да затвърдиш знанията си и след това DB Fundamentals модула.
Може и да не повтаря C# fundamentals, a просто да изчака 4 месеца до септември за DB
Krisdx- А ако не запиша нито Tech module ,нито презапиша c# fundamentals,ами направо септември DB fundamentals?или трябва да избера нещо?
Можеш и да не избираш нищо.