Професионална програма
Loading...
body11 avatar body11 0 Точки

Търся стаж по програма Младежка заетост до 29 години

До сега съм се занимавал като сервизен техник на компютърна техника и мобилни телефони!

Търся стаж по програма Младежка заетост до 29 години и да го съчетавам собучението  в Софтуерният университет!

Търся стаж в сферата на програмирането. Понеже искам да работя като програмист и сервизната ми дейност да си я оставя като хоби. 

Ако можете да дадете съвет кои фирми биха се съгласили по тази програма? Все пак и това си е бонус и за фирмата понеже трудовата 

борса плаща както на работодателя, така и на мен! И ще имам повече време да практикувам. Понеже като се върна от работа не ми остава време да чета и да се занимавам с програмиране!

 

0
Работа
Alex0101 avatar Alex0101 373 Точки

Здравей колега, 

честно не съм много запознат с тази програма за младежка заетост, но от опит мога да ти препоръчам Немечек. От години разменям мейли с тях, както за стажове така и за работа. За сега винаги ме хващат в момент, в който не мога да им отделя време, но поне от отдел Човешки ресурси съм доволен доста. Мисля, че стажът им започва през май месец вяка година, като ако те харесат може да ти предложет позиция. Не съм сигурен дали основно със c# се занимават, но  имат такива позиций. 

Ако искаш пиши  на контактите им и обясни , какво къде и колко учиш и че се интересуваш от стажантските им програми и съм сигурен , че ще те уведомят като започне кандидастването. 

http://www.nemetschek.bg/careers/

Желая ти успех,

Дано съм помогнал поне малко.

1
sukalu88 avatar sukalu88 46 Точки

The information you give is so valuable to me, I will visit your website more often. us map

0