видеата за лекция Bug Tracking Systems
здравейте,
видеата за лекция Bug Tracking Systems, не се отварят. Дава грешка "Няма такъв ресурс".
Може ли да се направи нещо :)
Благодаря!
здравейте,
видеата за лекция Bug Tracking Systems, не се отварят. Дава грешка "Няма такъв ресурс".
Може ли да се направи нещо :)
Благодаря!
Здравейте,
Качих видеата от предното издание на курса. Би трябвало линковете сега да се отварят.
В петък в допълнение ще доязисним нещата, които не са станали ясни от лекцията снощи или не остана време за тях, и ще излязат видеа още на следващия ден (събота).
Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да ги задавате и тук във форума, ще се опитам да отговоря в максимално кратки срокове.
Поздрави,
Иван
Здравейте,
извинявам се предварително и не желая да отправям кретика към никого, но хората записани в онлайн формата на обучение се оказваме ощетени от няколко страни... Казвате че ще качите видеата в събота 09.04. ,ако не се лъжа последния срок , в който трябва да представим домашното от Bug Tracking Systems е 10.04...
Здравей,
Видеата които съм качил в момента, макар и не от това издание на курса, покриват материята нужна за да направите домашното си до Неделя. Като алтернатива предложих и да дообясним нещата, които не са станали ясни - съответно в петък. И видеото да излезе в събота. И в допълнение съм на линия да отговарям и на въпроси тук (или където другаде ме намерите :) )
Ако мислите, че това не е достатъчно за да се справите с домашното до Неделя, мога да удължа срока. Проблем, който може да изникне е Trial period-ът на JIRA - софтуерът нужен за домашното. По принцип е 7 дни, но никога не са ми спирали JIRА-та точно на 7мия ден, така че можем да си го позволим.
Иван
Здравейте,
не, не намирам за необходимо удължаването на срока. Благодаря все пак. Но ще се възползвам да попитам, дали курса ще бъде от полза на хора, които се занимават с ERP System?
Поздрави!
Даниела
Да, мисля че наситеното обсъждане и въвличане на бизнес процеси през курса също ще е от полза за хора, които се занимават с ERP
Абе тези видеа от предната инстанция се отварят, обаче качеството на звука е доста лошо. Доста слабо се чува, на моменти изобщо не се разбира какво казваш. Дали е от компресията на звука или внезапни прищевки на микрофона не мога да кажа.
То ако трябва да бъдем честни и видеото от First Steps in Software Testing е със крив звук :(