Професионална програма
Loading...
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Здравейте,

Качих видеата от предното издание на курса. Би трябвало линковете сега да се отварят.

В петък в допълнение ще доязисним нещата, които не са станали ясни от лекцията снощи или не остана време за тях, и ще излязат видеа още на следващия ден (събота).

Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да ги задавате и тук във форума, ще се опитам да отговоря в максимално кратки срокове.

Поздрави,

Иван

0
danielamihalkova avatar danielamihalkova 2 Точки

Здравейте,

извинявам се предварително и не желая да отправям кретика към никого, но хората записани в онлайн формата на обучение се оказваме ощетени от няколко страни... Казвате че ще качите видеата в събота 09.04. ,ако не се лъжа последния срок , в който трябва да представим домашното от Bug Tracking Systems е 10.04...
 

 

1
07/04/2016 14:46:14
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Здравей,

Видеата които съм качил в момента, макар и не от това издание на курса, покриват материята нужна за да направите домашното си до Неделя. Като алтернатива предложих и да дообясним нещата, които не са станали ясни - съответно в петък. И видеото да излезе в събота. И в допълнение съм на линия да отговарям и на въпроси тук (или където другаде ме намерите :) )

Ако мислите, че това не е достатъчно за да се справите с домашното до Неделя, мога да удължа срока. Проблем, който може да изникне е Trial period-ът на JIRA - софтуерът нужен за домашното. По принцип е 7 дни, но никога не са ми спирали JIRА-та точно на 7мия ден, така че можем да си го позволим.

 

Иван

0
danielamihalkova avatar danielamihalkova 2 Точки

Здравейте,

не, не намирам за необходимо удължаването на срока. Благодаря все пак. Но ще се възползвам да попитам, дали курса ще бъде от полза на хора, които се занимават с ERP System?

Поздрави!

Даниела

 

1
07/04/2016 16:30:15
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Да, мисля че наситеното обсъждане и въвличане на бизнес процеси през курса също ще е от полза за хора, които се занимават с ERP

1
b.serafimov avatar b.serafimov -5 Точки

Абе тези видеа от предната инстанция се отварят, обаче качеството на звука е доста лошо. Доста слабо се чува, на моменти изобщо не се разбира какво казваш. Дали е от компресията на звука или внезапни прищевки на микрофона не мога да кажа.

То ако трябва да бъдем честни и видеото от First Steps in Software Testing е със крив звук :(

0