Java Fundamentals Lab - October 27- Judge
Здравейте, след обясненията за двете задачи: Dragon era и Largest Rectangle, направих ООП на първата задача и след 4 часа писане при опит да тествам задачата, видях че в Judge не може да се качва java project, а само java code. Възможно ли е да се отвори Java project, в Judge, за да мога да си предам Lab-a ? Не съобразих, че трябва всичко да пиша в един java файл и реших да си го направя като хубаво ООП, но за жалост не можах да си го тествам. Ако пък няма опция за java project, ще го направя в един java файл, колкото да го тествам.
Знам че това е варианта, но се мъчих да го направя ООП и накрая не можеше да го качи, друг е въпроса че не съм погледал преди да почна да го пиша. И може да качиш цял проект, просто не са го направили за Java мисля че.
За този лаб не е отворено качването на Java project.
Моят съвет е да вместиш файловете в един. Като цяло би трябвало да нямаш повече от 5 неща. Engine (Program), Dragon, Egg, YearFactor. Просто махни "public" модификатора на енумерациите и класовете, които нямат main метод.
Е щом няма Java project сега ще го пробвам в един клас, благодаря за отговорите :)