[Homework] Sorting and Searching Algorithms
Здравейте!
Поради невъзможноста(по-скоро неуспешния опит) да си кача домашмната, искам да ви помоля да дадете линк към вашите домашни. Ще се радвам да видя как сте ги направили.
Благодаря!
Здравейте!
Поради невъзможноста(по-скоро неуспешния опит) да си кача домашмната, искам да ви помоля да дадете линк към вашите домашни. Ще се радвам да видя как сте ги направили.
Благодаря!
Ето го моето домашно
Искам да използвам момента да попитам какво още трябва да се оптимизира в задачата Words, защото текущото решение така и не ми даде пълните 100т. ? Резултатите в judge за нея варират постоянно между 94 и 98 т.
Имаше един алгоритъм за пермутации при който първо се сортира. Трябва да го има някъде в презентациите или демотата. Според мен той е по-оптимален за случая. С него би трябвало да ти тръгне. Сещаш ли се? Ако не ще го изровя.
Permutations in Lexicographical Order, ако съм познал за какво си мислиш. За решението ти - теста с "aahhhaa" минава ли ти?
Възможно е посочения от теб алгоритъм да е сводим до това, което имах впредвид. Трябва да го разгледам по-подробно. Ето как съм го използвал http://pastebin.com/bnY2y2h0.