Изпит Java Fundamentals
Колеги тъй като не се чувствам подготвен за изпита на 23 искам да попитам знае ли се датата на поправката.Aко не взема изпита и на поправката ще продължа ли да уча Advanced C# и ООП или ще си остана на Java Fundamentals докато не го взема, изобщо не съм много наясно с новата програма.Също за 1вото явяване мисля че си беше включено в таксата а всяка поправките се доплащаше но колко?
Ако мога да вметна едно предложение към управата на университета, ако разбира се следят темата. Може ли поправката на 8ми май, да бъде изместена с една седмица - примерно 15ти май. Все пак тази неделя е част от дълъг празничен уикенд и предполагам много хора са си направили някакви планове за почивка.
Това което искаш не мисля, че ще е по-правилно. Все пак 14-ти май се пада работен ден и тогава седмицата на работещите хора ще е 6-дневна (а не както е стандартно 5-дневна) и ако имат на седмия ден изпит ще е доста по-лошо.
Здравей,
Едва ли ще има ефект, освен ако няма масово запитване или някаква друга причина(също глобална). Но не се притеснявайте, ще има поправки отново за всеки един курс след като свърши и вашият модул.
Поздрави! :)
Поправка може да има и по-нататък, но тогава няма да важат бонусите, които евентуално имаме сега. Така като ви чета, то никога няма да е подходящо за поправка. Идват Великден, Гергьовден, 6-дневна работна седмица, 24-ти май. Но в крайна сметка не трябва да има изпити по празниците. Поне да беше съобщено по-рано, че поправката ще е на празник, за да не си правим други планове за тогава. Не стига, че сега изпитът беше вечерта, ама следващият път е на празник.
Според мен осми Май не е празник. Не само това, но независимо за кога е насрочен изпита, винаги ще има недоволни. По-добре вместо да мислите кога има празници, седнете и решавайте. Да не говорим, че ако трябва да се съобразяваме със всички църковни и други празници, ще е най-добре да не правим изпити изобщо. Замислете се, че може да започнете работа в страна, където нямат празници всяка седмица.
Ами избираш купон или изпит, за което си по-мотивиран. А всъщност аз прерових нета и не разбрах какъв празник е 8-ми Май? До колкото виждам, това е последния от 3-те почивни дни (петък, събота и неделя). Празника е на 6-ти, а не на 8-ми. Изпитите са винаги в събота или неделя, които винаги са почивни дни.