След успешно взет изпит
Отидох на Programming Basics и не го взех ,но после като заплатих таксата за повишителен го взех с 600/600 т. . Въпроса ми е как избирам кой изпит да се зачита или става автоматично ? Кога получавам съобщение за стипендия или студентски заем ? И един допълнителен въпрос - един приятел изкара 300 и нещо на Coding 101 като междинен ( февруарски курс сме ) и реши да държи повишителен заедно с мен и после обаче изкара 290 т. . Та...кой от двата резултата се зачита ?
Извинявайте за въпроса, но каква точно е разликата между Programing Basics и Coding 101?
Преди се е влизало в университета с успешно взет Programing Basics?
Сега се влиза с Coding 101?
Аз веднъж съм се явявал на Programing Basics и изкарах 60 точки. Сега на Coding 101 изкарах 300. Това означава ли, че съм влязъл в Tech Module? И ако да, този Tech Module с Programing Basics ли започва или с Software Technologies?
Programming Basic e нивото след Кодинг 101. Учат се масиви, листове, речници, матрици, обекти, класове , ламбда изрази.
Искам да попитам задължително ли е да се запишем сега в tech module от май или можем със същия резултат на programming basics даа се запишем за следващия и той кога ще бъде
А и tech module какви изпити ще има?
Tech Module не е задължителен, ако желалаеш можеш да го прескочиш и направо да се запишеш в Professional Modules. Но е препоръчително да минеш и през него, това си е твой избор. В него има изпит по Programming Basics - като го вземеш ти дават останалите точки и се взима по голамата оценка със този от 24 април. След това има екипен проект да направим на един от изучаваните езици, по наш избор.