[Course modules] Относно Tech Module - Software Technologies
Здравейте!
Аз съм от курсa Java Fundamentals, който стартира Март месец тази година. Покрай всичките промени, които бяха направени и тези, които предстоят да бъдат направени, се изговориха много неща, зададоха се много въпроси, което доведе до объркване покрай цялата тази информация, която отчасти се разпространяваше по слухове. Та, въпросът ми е следния: тъй като съм карала само курс Java Fundamentals и успоредно с него курс Teamwork and personal skills, мога ли да продължа като запиша Tech Module-а и ако отговорът е "да", то как мога да го направя? Разбрах, че има хора, които вече са получили мейл, който гласи, че е възможно записването за този модул. Останалите очакваме ли подобен мейл с информация относно записването? Предполагам, че ще получим, но съм нетърпелива да узная възможно по-скоро, така че ще съм изключително благодарна някой осведомен да даде отговор. Благодаря!
Здравейте,
Искам да попитам за Tech Module нещо. Ще правим отборни проекти по четирите под курса HTML + JS, PHP + MySQL, C# и Java така ли? Ако е така аз ще запиша задължително Tech Module - а, защото искам да се запозная по - конкретно с JavaScript и HTML.
Поздрави :)
Бяха казали още в началото, че няма да има изпити в този модул, а 4 отборни проекта по 4-те специалности и по тях ще се оценява.
Екипния проект е само по една от 4те технологии.
Това не съм го разбрала. Ние ли си избираме технология?
Да, проекта ще е по технологията, която ви харесва най-много и ще запишете като професия.
А при какви условия можем директно да запишем C# или JAVA. Като под "условия" имам впредвид, взети/невзети изпити или оценки...?
Поздрави!
Здравейте! Аз също имам един въпрос относно поправката по Java Fundamentals. Може ли тази поправка да се кара на по-късен етап или трябва задължително да се явим на 08.05.?
Благодаря предварително :)
Здравей Алекс,
След като съм изкарал вече Advanced Java, който току що приключи, какво трябва да направя, за да се запиша в професията Java Web Developer, ще получим ли нещо като известие в сайта, в което да маркираме как искаме да продължим напред в обучението си?
Здравей,
А не може ли да си изберем примерно JavaScript + HTML, но после да запишем C# Web Developer? Идеята ми е, че не искам JavaScript да ми е основен език. Г-н Наков каза, че трябва да учим front-end и back-end, за да сме адекватно подготвени за изискванията на фирмите предлагащи работа.
Поздрави
@Dochko - Отлична оценка на изпита Programming Basics.
@nzhivankin - Може да се явите на всеки изпит, който ще се проведе по Advanced Java.
@supersane - Трябва да се обадите, или да дойдете лично да заявите, че искате да продължите Java Web Dev. Изисква се отлична оценка на Programming Basics изпита.
@EvgeniyaL - Ще проверя, за да съм сигурен, но доколкото знам екипния проект ще е на технологията, която ще изучавате за напред. Ако науча нещо различно от това ще отговоря в друг коментар.
Здравейте
Може ли да запишем едновременно:
Ако може какво ще се промени като заплащане? От това което съм заплатил ми остава да присъствам на Advanced C#, OOP, HQC които бяха в Programming Fundamentals. Въобще ще има ли смисъл от Tech modula за тези от нас които са карали TWPS и Java Fundamentals(която стана advanced)
Точно на този въпрос не намерих отговор. Поздрави:)
Java fundamentals ми беше първи изпит след приемния. Необходимо ли е да се явяваме отново на него, ако сме решили направо да изберем друг професионален модул(C#) и имаме ли изобщо право на това? Какво се случва с направеното плащане в края на февруари/началото на март?