[AngularJS] Проблеми, Въпроси, Решения, Бъгове
Здравейте колеги, днес забелязах следният проблем в моя проект: направих юзърската част съобразно последната лекция на Ивайло Кенов, като съм имал предвид и спецификите в изискванията при нас. Кодът работи, но не както очаквах: ако съм логнат с някакъв юзър и след това се логаутна, при следващ логин с друг юзър, системата показва екрана с ишутата на предния юзър, въпреки, че при проверка в конзолата се виждат данните на новия юзър. Ако рефрешна страницата, вече се виждат новите данни. Същият проблем срещам и при логаутване - показват се html елементи, които не би трябвало да се визуализират, ако не е логнат юзърът - при рефреш нещата се оправят.
За да работи коректно програмата, трябва да правя или рефреш на страницата, или да ползвам функцията за рефреш на http хедърите и профила на текущия потребител, което според мен е излишно.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Благодаря предварително за вниманието!
Благодаря ти за отговора! Да, имам съответния endpoint. И, понеже има изискване за страница за logout, съм я направил. При кликане на съответния бутон от нея, се изпълнява съответната функция от контролера, свързан с нея, след което, при успешно изпълнена заявка, също използвам $location.path('/'). В крайна сметка, добавих една проверка след излизането от системата, за да се скрият бутоните.