Въпрост за Tech module и fundamental level
Здравейте. Днес ми споменаха, че съм приет в Тech module след взимане на приемния изпит с 300 точки. Искам да попитам какво става с Fundamental level където има C# object oriented programming, advanced C# и high quality code? Ще го карам ли този курс, защото ме кефи повече и дали е трябвало да съм изкарал повече точки от 300 за да влеза във Fundamental Level? Също така пише, че Tech module-а трае само 4 месеца, а след тези 4 месеца не ми е ясна как продължава програмата до края.
Много ще съм благодарен, ако някой, който разбира от системата на приемане и обучение, ми обясни. Също така и да питам как се записва човек в Professional module. Благодаря!
Здравей @RoYaL, имам малко питане. Минах входният изпит и ще запиша tech модула, но съм решил, че ще продължа с C#. Та въпросът ми е може ли от септември да запиша модулът DB Fundamentals без да съм минал C# Fundamentals, а JS Core да го карам по-напред във времето?
Здравей, Антонио,
Курсът DB Fundamentals на C# изисква да имаш минати курсовете от модула C# Fundamentals. В противен случай, смятаме че няма да успее студентът да усвои материала достатъчно добре и ще изпитва затруднения свързани със синтаксиса, базовите алгоритми и обектно-ориентираното програмиране, които ще му попречат да разбере работата с бази данни чрез C#. Затова пътят ви е през JS Core, а Fundamentals и DB Fundamentals ще изкарате другата година.
А ако решим все пак, че искаме да запишем DB Fundamentals и смятаме, че имаме нужните знания от C# може ли на собствен риск все пак да го запишем или няма такъв вариант?