Професионална програма
Loading...
georgi.yazovaliiski avatar georgi.yazovaliiski 9 Точки

Въпрос относно учебния план на Tech Module

Здравейте! Не знам дали това е точното място да си задам въпроса, но все пак ... В учебния план за Tech Module пише, че на края ще има 2 защити на проекти - на 1ви и 2ри Септември. Също са разделени в различни часове. Има ли значение на коя от двете защити ще се явя ако в единия ден не мога да присъствам?

0
Programming Basics 01/05/2016 00:05:53
Stefan94 avatar Stefan94 21 Точки

Системата автоматично ти назначава деня и часа на защитата. Най-верочтно ще е както беше досега , ако ти не можеш ,все някой от екипа ти ще има възможност да присъства. Необходимо е да има поне 1 човек от отбора. В случай ,че никой няма възможност да присъства лично ,ще се направи скайп защита.

Поздрави !

0
georgi.yazovaliiski avatar georgi.yazovaliiski 9 Точки

Колко време продължава една защита и трябва ли да присъстваме през цялото време, докато протичат другите защити или трябва да сме там само накрая? На кратко - отиваме, представяме се и си тръгваме или чакаме докато всичко свърши?

0
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Някой от екипа, който има възможност да присъства, представя проекта пред журито и си заминава. Това е последователността.

0
Stefan94 avatar Stefan94 21 Точки

Ти си преценяваш ,ако искаш си тръгваш ,ако искаш оставаш . Относно продължителноста ,тя е максимум 10 минути ,при мен ,последната защита беше с продължителност точно 6 мин. Пак ти казвам ,не се притеснявай ,дори и никой да няма възможност да присъства ,поне един ще направи скайп защита :)

0