Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Стипендия взимат първите 10 процента :) И то те взимат даже повече от стипендия, защото това което изплащат университетите е доста по-малко.
Напълно съм съгласен с теб, че наученото от СофтУни-то не може да се сравнява със семестриалните вноски.
Това, което имам предвид е, че просто няма стипендии за онлайн обучаващите се (дори и да си в топ 10%, дори и да си най-добрият), може би защото се предполага, че повечето от тях са работещи и не им е нужна такава.
Няма да има стипендии за онлайн, защото не е честно някой работещ програмист, да взима стипендия 2 години и така да си изкара вишето образование фрий. Стипендията е за мотивация на учещите се в момента.
Не е честно за онлайн обучаващите се - и те държат изпит заедно с останалите, но нямат право на стипендия?! В такъв случай е по-добре човек да се запише за присъствено обучение пък да ходи когато може. Как мога да си променя типа обучение? Ако не може, то за следващия период за кандидатстване ще има ли такава опция или трябва да си правя изцяло нов профил в сайта?