Loading...
quickben avatar quickben 966 Точки

Проекта който си създала е от тип Class Library който не може да се стартира директно, както пише във грешката.

Или направи нов проект от друг тип - конзолно приложение(ако правиш такова)

Или смени типа на проекта - десен бутон -> properties -> Output type

Също така може и да се оправи ако зададеш кой проект да се стартира по-подразбиране, сиреч ако имаш едно конзолно приложение и някакъв клас от тип Class library, дай на конзолното приложение Start as default project или нещо такова беше.

0

Тази грешка ми я дава когато Output type e Class Library на Project -> Properties. Ако му дам  да е конзола или windows application ми дава че няма Main Method : Error    1    Program 'f:\QA Fundamentals\UnitTestProject1\UnitTestProject1\obj\Release\UnitTestProject1.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point    F:\QA Fundamentals\UnitTestProject1\UnitTestProject1\CSC    UnitTestProject1

Също така може и да се оправи ако зададеш кой проект да се стартира по-подразбиране, сиреч ако имаш едно конзолно приложение и някакъв клас от тип Class library, дай на конзолното приложение Start as default project или нещо такова беше - това, което си ми написал второ не го разбирам. Тук не виждам Program.cs ,т.е не знам какво се стартира по подразбиране и как да го променя. Дадох на проекта с дясно копче Set as startup project,  но пак не се получава.

Може ви трябва в release или debug папката да имам някакво *.ехе и с негова помощ да се стартира. Незнам досега не съм правила проект от тип Class Library. 

Мерси 

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.