Затруднение със задача - Photoshop 2016
Здравейте,
Имам проблем с използването на "Fill" и по конкретно, че въпросната функция е неактивна.
В края на демото в (2:52:24) е моментът в който тябва да запълня празното пространство със съдържание......Измъчих се да пробвам какво ли не, но не мога да разбера от къде идва този проблем.
Изпълних всяка една стъпка последователно и отново никакъв резултат..
Успях да го направя, след като растеризирах леъра, защото той мисля автоматично се импортва като Смарт обджект. След това се получи.
Дано се изразявам правилно, защото извинявам се, терминологията не ми е сила все още.
Много добре се изрази :)
Стана.
10х
някой да обясни по-подробно как точно го оправихте, каквото и да правя при мен не се получва, без значение дали е смарт обект или не...моля за помощ, че откачам вече
Layer/Rasterize/Layer
ne mi e aktivno
na men problema mi e che FILL e aktivno, no opciqta CONTENT AWARE ne
и 10 пъти да го направя пак няма да успея баси тъпотията...започвам да се изнервям
На всички ни е трудно, но няма смисъл да се изнервяме, на мен ми отне два дни да се сетя как става, но не съм се отказал.
Прегледай демото от времето, което съм посочил в темата, защото момичето обяснява как се случват нещата много ясно.
С нейните инструкции ще се ориентираш добре!
Излишно е да обясняваме нещо, което тя е казала преди това, а да не говорим, че може и да не го направим както трябва.
Ще се справиш!
Иначе с CS6 ли си?
Според мен нещо със селекцията бъркаш. Трябва да е избрано полето извън картинката.
Качи файла в облака, за да го разгледам.
Най-вероятно нямате активна селекция, тогава опцията Content-Aware не е активна. Ще го покажа пак на следващата лекция.
Не се притеснявайте за срока на домашното, или ще го махна съвсем като домашно, или ще удължа удължа срока с още една седмица, на лекцията ще се разберем.
Поздрави!